Makalös Kväll till förmån för Zelmerlöw & Björkman Foundation

Zelmerlöw & Björkman Foundation är en insamlingsstiftelse som arbetar för att utsatta barn och unga i Afrika ska få chansen att utbilda sig och därmed kunna påverka sin framtid i en positiv riktning. Hotel Kungsträdgården och Brasserie Makalös har valt att engagera sig i stiftelsen genom att anordna en galamiddag där alla insamlade pengar oavkortat går till stiftelsen. Petré Event är partner i detta samarbete och har ideellt arbetat med att koordinera eventet och bjuda in gäster.

Read More

Premiären av Gentlemannen

Många kanske förknippar Henrik Dorsin med Ove Sundberg i Solsidan men Dorsin har fler järn i elden än så. Den 25 januari var det premiär för musikalkomedin Gentlemannen på Oscarsteatern i Stockholm där han har hela 8 roller!

Read More

Förhandspremiären av Äventyret Aladdin

Äventyret Aladdin är den färgstarka musikalen för hela familjen med en stjärnspäckad ensemble. Tillsammans med Dröse & Norberg bjöd Petré Event in gäster dagen innan den stora julhelgen, på en exklusiv förhandsvisning av föreställningen på Stockholm Waterfront. 

Read More

Byråkonferensresa med Club Med 2

I september 2017 arrangerade Petré Event en byråkonferensresa för en företagskund på 100 personer. I tre dagar chartrade vi fartyget Club Med 2 och seglade på Medelhavet.

Read More

Ulf Bengtssons Bokrelease

Ulf Bengtsson, en sann träningsentreprenör, har nu också blivit författare. I boken No One Cries for You får läsaren följa med i hans dramatiska liv. Den 30 november 2017 arrangerade Petré Event hans bokrelease som ägde rum i samband med fotoutställningen Warriors – Ageing with passion.

Read More

Årets Nätängel 2017

MySafety och Nyheter24-Gruppen har tillsammans arrangerat eventet Årets Nätängel sedan ett par år tillbaka. Anledningen är det hårda och många gånger hatiska klimatet på vi kan vittna på nätet. Mängder med människor och offentliga profiler har fått uppleva grova näthat och kränkningar. Därför vill de tillsammans uppmärksamma personer som aktivt bidrar till att skapa ett bättre klimat online. För varje år har eventet vuxit och inför 2017 års event kom Petré in i bilden för att åstadkomma en stjärnsprakande gala.

Read More

Stockholms Internationella Filmfestival Prisutdelning

Stockholms Internationella Filmfestival 2017 skulle som tidigare år avslutas med en prisutdelning där aktörer inom filmbranschen skulle hyllas. Alexandra Pascalidou var konferencier för kvällen och hela eventet ägde rum på Meeting Room på Kungsholmen.

Read More

Swedish Health Awards 2017

Allt för hälsan är en av Nordens ledande livstilsmässor inom hälsa som äger rum på Stockholmsmässan. Inför mässan i november 2017 bestämde sig Kurera, Life och Hälsokraft att tillsammans med Petré Event skapa en stjärnsprakande gala för att inviga mässan och skapa ytterligare uppmärksamhet.

Read More

Konferens och galamiddag för internationellt bolag

Den 3 november 2017 var Petré Event inblandade när ett internationell IT bolag bjöd in till konferens och galamiddag. Bolaget hade bestämt sig för att bjuda in sina gäster till Stockholm för att få lyssna på intressanta föredrag och bli bjudna på en storslagen galamiddag på kvällen.

Read More

Galapremiären av Stockholms Internationella Filmfestival 2017

Den 7 november invigdes den årsvis återkommande Stockholms Internationella Filmfestival för 28 gången i Stockholm. Denna ideella organisation hyllar under en hel vecka i november skapare, konstnärer, skådespelare och producenter inom filmområdet, svenska som internationella aktörer.

Read More

Plejmo Movie Awards & Halloweenfest

Filmuthyrningstjänsten Plejmo har blivit ett stort namn i filmbranschen den senaste tiden. I november 2017 var Petré Event med i produktionen bakom deras egna prisutdelningsceremoni, Plejmo Movie Awards och efterföljande Halloweenfest.

Read More

Öppningen av Bergrummet

Den 2 september 2017 var Petré Event med och arrangerade öppningen av Stockholms nya leksaks- och seriemuseum, Bergrummet i Stockholm.

Read More

Galapremiären av DET

27 år efter första filmatiseringen av Stephen Kings roman DET, var det nu återigen för en ny tolkning av skräckdramat, denna gång regisserat av Andy Muschietti och skriven av Chase Palmer. I 2017 års rolluppsättning hittar man svenske Bill Skarsgård som en av huvudrollsinnehavarna, nämligen skräckclownen Pennywise. Petré Event fick i uppdrag att bjuda in gäster och koordinera Sverigepremiären av filmen som ägde rum den 8 september på Biograf Skandia i Stockholm.

Read More

Invigning av Skokloster hotell & restaurang

Intill Skokloster slott ligger Skokloster hotell & restaurang, en verksamhet beläget i vacker naturskön miljö med ytor för aktiviteter och högklassig mat. Inför invigningen den 26 augusti 2017 fick Petré Event uppdraget att hjälpa till med eventet.

Read More

Galapremiären av Superswede – En film om Ronnie Peterson

Ronnie Peterson var en av Sveriges stora idrottsprofiler under 1970-talet som tragiskt nog gick bort i en krasch på racingbanan i Milano 1978. Den berömde regissören Henrik Jansson-Schweizer bestämde sig för att göra film om Ronnie och hans otroliga livshistoria. I samband med premiären av hans film kontaktade filmdistributören NonStop Entertainment Petré Event för att samarbeta kring galapremiären av filmen som fått namnet Superswede – En film om Ronnie Peterson.

Read More

Almedalen 2017

Petré Event har de senaste åren medverkat under Almedalsveckan i Visby där vi arbetat med flera spännande projekt. Som initiativtagare av Invigningsfesten, startskottet för hela Almedalsveckan, märktes det klart och tydligt i år att den numera blivit en efterlängtad tradition.

Read More

Nationaldagsgaloppen 2017

Den 6 juni var det återigen dags för Nationaldagsgaloppen på Gärdet och Petré har de senaste åren haft flera ansvarområden runt detta härliga mega-event.

Read More

Exklusiv förhandsvisning av Alien Covenant

Våren 2017 var det återigen dags för skaparna bakom Alien att presentera en ny film. Petré Event blev anlitade för att projektleda inför och under den exklusiva förhandsvisningen av den nya filmen Alien Covenant i Sverige. Den 15 maj 2017 bjöd vi in till gala på Rigoletto.

Read More

Tom Tits Experiments 30 årsfirande och parkinvigning 2017

2017 är året då Tom Tits Experiment i Södertälje fyller 30 år. Detta skulle uppmärksammas den 13 maj då upplevelsehuset också säsongsinviger experimentparken. Petré Event och Tom Tits har sedan två år tillbaka arrangerat parkinvigningen som har blivit ett mycket uppskattat familjeevent.

Read More

Galapremiären av Veni Vidi Vici på Biograf Skandia

Petré Event fick uppdraget av Viaplay att arrangera en gala för premiären av deras nya originalserie Veni Vidi Vici, skriven av Rafael Edholm. Detta svensk-danska porrdrama gav goda förutsättningar för att skapa en lite annorlunda och extravagant gala.

Read More

Invigning av Biz Apartment och Fandado i Hammarby Sjöstad

Biz Apartment är lägenhetshotellet beläget i Solna och på Gärdet som nu expanderat till Hammarby Sjöstad. Tillsammans med fusian-restaurangen Fandado öppnade de upp den 30 mars för att inviga sina nya lokaler. Petré Event hjälpte till med gästlista och eventplanering.

Read More

Personal- och inflyttningsfest för Softronic i nya lokaler

Softronic flyttade år 2017 sin personalstyrka till nya fräscha lokaler i Hammarbyhamnen. Med högt i tak, fantastiskt ljusinsläpp och generösa ytor är deras penthouse-våning ultimat för personalfest. Petré Event anlitades för att hjälpa till med festligheterna.

Read More

Halloween på Golden Hits

Petré Event och Golden Hits stod för årets bästa Halloweenfest i Stockholm! Gästerna bjöds in till ett skräckinjagande Golden Hits med show, bäst (ut)-klädda tävling, trerättersmiddag med dryck och storartad fest!

Read More

Galapremiär Bridget Jones’s Baby

När Bridget Jones’s Baby hade galapremiär i Stockholm 14 september, ringlades kön lång av glada och förväntansfulla kvinnor som såg fram emot ett par timmars skratt i biosalongen.

Read More

The Phantom of the Opera

ANDREW LLOYD WEBBERS originalproduktion The Phantom of the Opera, en av världens mest populära musikaler, har äntligen haft premiär i Stockholm och Sverige. Detta firandes givetvis med en ordentlig tillställning under öppningsdagarna 13 och 14 september 2016.

Read More

Sällskapsresan på
China Teatern

Suntrip, solkräm, sangria och Stig Helmer är tydliga kopplingar till klassikerfilmen Sällskapsresan från 1980. Allt fanns givetvis även med när musikalpremiären gick av stapeln på China Teatern i början av september.

Read More

Visita Almedalsmingel

Under Almedalsveckan 2016 fick Petré Event förtroendet att åter igen arrangera Visitas årliga Almedalsmingel. Tillställningen höll till på Burmeister, mitt i hjärtat av Visby. Besöksnäringen och politiker bjöds in till minglet, där det bjöds på svalkande drycker, god mat och ett inspirerande tal från Visitas VD Eva Östling samt ordförande Maud Olofsson.    

Read More

Galapremiär Stora vänliga jätten

Filmevent nummer två i juli för Petrés Events räkning blev galapremiären av filmen Stora vänliga jätten. Denna familjefilm är baserad på författaren Roald Dahls klassiska berättelse och regisserad av Steven Spielberg.

Read More

Legenden om Tarzan Galapremiär

Petré Event fick uppdraget att jobba med och hålla i värdskapet för galapremiären av en av sommarens mest uppmärksammade filmer på bio, Legenden om Tarzan. Det blev en riktigt stjärnspäckad galapremiär på Filmstaden Sergel i Stockholm. Petré Event administrerade inbjudningarna, press, OSA och höll värdskapet på Filmstaden Sergel. Det blev fullbokat rekordsnabbt. En av de […]

Read More

Säsongsinvigning på Tom Tits Experiment

Petré Event fick för andra året i rad vara med och arrangera säsongsinvigningen av Tom Tits Experiments stora utepark. Familjer från olika håll möttes av den långa rosa mattan i entrén och påhittiga utsmyckningar. De hade en fullspäckad dag framför sig fylld av lek, experiment, glass och godsaker.

Read More

Konferensresa till Prag

I april 2016 fick Petré Event återigen sätta sina kunskaper som researrangör på prov. Tillsammans med en kär kund genomförde vi en konferensresa till Prag som är ett perfekt konferensresmål. Kort flygresa med bra flygtider och snabb transfer från flygplatsen in till stan.

Read More

Kings of Tennis 2016

Petré var för fjärde året i rad delaktiga i VIP-hantering på Kings of Tennis på Stockholm Waterfront.
Gästerna bjöds på ett trevligt förmingel på M/S Molly för att komma i tennisstämning och därefter fick de se de två inledande matcherna för turneringen.

Read More

Årets Opinionsbildare

Årets Opinionsbildare är en gala med prisutdelning och utmärkelser till de personer som gjort en tydlig skillnad under året. De som brutit ny mark, engagerat, förändrat, förbättrat och fått effekt på samhället.

Read More

30-års jubileum på Stockholm Waterfront

Petré fick äran att arrangera ett 30-års jubileum för ett stort IT-företag på Stockholm Waterfront. Med nästan 900 gäster på plats lotsade härliga Kristoffer Appelquist gästerna genom en fullspäckad kväll.

Read More

Kontorsinvigning i Bonnierhuset

Byggföretaget Zengun har fått nya fina lokaler på 13:e våningen i Bonnierhuset och med en fantastisk utsikt över Stockholm City. Det firades givetvis med en invigningsfest för kunder, leverantörer och personal.

Read More

Junibackens Julglögg 2010-2015

För sjätte året i rad arrangerade Petré tillsammans med Junibacken deras årliga julglögg. Utan tvekan årets mysigaste event! Vid varje tillställning är det ett nytt tema och denna gång var det Mumin och hans vänner som var huvudpersonerna för kvällen.

Read More

Lansering av nya BMW 7-serien

När nya BMW 7-serie lanserades gjordes det minst sagt med dunder och brak. En storlagen entré om ni frågar oss.
250 bilsugna gäster samlades hos Bilia Group i Segeltorp för att vara en del av den första presentationen och uppvisandet av detta mästerverk.

Read More

Blue Hotel Spa-invigning

Magiskt, avslappnande och generöst är tre ord som kan sammanfatta SPA-invigningen av Blue Hotel på Lidingö.
130 gäster fick den sköna möjligheten att skämmas bort en eftermiddag med härliga behandlingar och mysigt häng i de olika loungemiljöerna. Som avslut serverades en stor, nyttig och fräsch buffé i restaurangen innan gästerna hamnade i baren.

Read More

Halloweenfest på Wenngarn Slott

För andra året i rad arrangerade Petré tillsammans med Wenngarn Slott en storslagen Halloweenfest. Givetvis hölls festen inne på slottet och passande nog sov gästerna över på Hotell Anstalten.

Read More

Byråkonferensresa med Star Clipper

Petré Event fick det ärofyllda uppdraget att ansvara för planeringen och genomförandet av advokatbyrån Gernandt & Danielssons konferensresa med drygt 100 deltagare under fyra dagar i oktober 2015.
Konferensen genomfördes på ett av världens största segelfartyg, Star Clipper, och seglingen gjordes i den grekiska övärlden.

Read More

Golden Hits Grand Opening

Vad får man om man korsar bra drag, grym musik och förväntansfulla gäster? Jo, Grand Opening av Golden Hits!
Nyrenoverade Golden har nu åter slagit upp dörrarna på Kungsgatan i Stockholm och Petré var med och bjöd in till en rejäl fest vi valde att kalla Grand Opening

Read More

Premiär av Jersey Boys

Premiären av Jersey Boys på China Teatern blev minst sagt lyckad. Petré fick uppdraget att sköta presshantering samt en del av gästlistan. Utanför teatern underhölls gästerna till tonerna från The fantastic four som verkligen satte en passande stämning för kvällen.

Read More

Galapremiär av Glada hälsningar från Missångerträsk

Succéboken har nu blivit film och vilken trevlig tillställning det blev när Petré fick stå som arrangör! Galapremiären av Glada hälsningar från Missångerträsk arrangerades på Biograf Rigoletto och huvudrollsinnehavarna Ola Rapace och Martina Haag (även författaren till boken) fanns självklart på plats tillsammans med många förväntansfulla och glada gäster.

Read More

Maud Olofsson 60-årskalas

Visitas ordförande Maud Olofsson har fyllt 60 år och Petré fick äran att arrangera hennes mottagning på Scandic Hasselbackens terrass i augusti.

Read More

If Private Ahead Leader Conference

I slutet av maj 2015 fick Petré äran att producera If Private Ahead Leader Conference i Stockholm. Det var två intensiva och innehållsrika dagar och självklart sken solen över deltagarna.

Read More

Visitadagen 2015

Den 27 april fick Petré äran att genomföra Visitadagen 2015. Den soliga vårdagen inleddes med årsstämma och workshop. Dagen avslutades med en prisutdelning och bankett och det bjöds på härlig underhållning.

Read More

Hjärt-Lungfonden

Den 12 februari, två dagar innan Alla Hjärtans dag, fick Petré det ärofyllda uppdraget att producera Hjärt-Lungfondens föreläsning ”Möt Framtiden” som ägde rum på Musikaliska i Stockholm.

Read More

SSF Stöldskyddsföreningen i Almedalen

Petré fick äran att tillsammans med SSF Stöldskyddsföreningen planera och projektleda deras närvaro i Almedalen 2015.
Det genomfördes fyra seminarier med olika säkerhetsteman och intressanta deltagare, och på kvällen anordnades ett uppskattat och välbesökt VIP-mingel där bland annat en ”Mini DJ Battle” genomfördes. Vilket drag det blev!

Read More

Galapremiär Prästen i Paradiset

Galapremiären av Prästen i Paradiset tog vid på Biograf Rigoletto och med en gospelkör, solsken, palmer och somrig klädsel på gästerna blev det en riktig succé! Premiären lockade många härliga gäster som ville få en chans att prata med skådespelarna som givetvis fanns på plats. Efter filmen bussades gästerna vidare till partybåten Patricia som bjöd […]

Read More

Nationaldagsgaloppen på Gärdet

Den 6 juni genomfördes den tredje upplagan av Nationaldagsgaloppen ute på Gärdet.
Nationaldagsgaloppen är ett årligen återkommande evenemang där Petré har medverkat sedan starten 2013.
Det är en härlig dag med aktiviteter för hela familjen utöver galoppsporten som självklart är i fokus.

Read More

Viaplay sommarkalas

Viaplay bjöd in till sommarkalas på Hasselbacken och med flera roliga aktiviteter och godsaker blev evenemanget en riktig höjdare.

Read More

Sahara Silver Vårfest!

Sahara Silvers årliga vårmingel är genomfört och vilken härlig fest det blev! Vi höll som vanligt till på Restaurang Himlen i Skrapan som bjuder på Stockholms finaste utsikt och i ett strålande vårväder lös solen in på de fina smyckena som visades upp.

Read More

Invigning av Hotel Kungsträdgården

Den 24 mars 2015 arrangerade Petré invigningen av det otroligt eleganta och nyöppnade Hotel Kungsträdgården. Men en stor mängd glada och nyfikna gäster, champagne och smakfulla snittar från hotellets franska brasserie, flöt kvällen på i en skön stämning.

Read More

UFC-gala på Tele2 Arena

Igår kväll gick den största UFC-galan någonsin i Europa av stapeln (den näst största i världen!) på Tele2 Arena.
Petré ansvarade för VIP-hanteringen och hade ett härligt gäng med entusiastiska gäster på galan.

Read More

Club Med Summer Party

2012 fick Petré Event uppdraget av den exklusiva researrangören Club Med, att anordna deras återlanseringsfest temat var som alltid på Club Med, ”White Party”. Festen hölls på Sturecompagniet för 250 gäster.

Read More

Säsongsinvigning av Hotel Bügelhof

För andra året i rad stod Petré, tillsammans med Hotel Bügelhof, för en hejdundrandes säsongsinvigning! En buss med 70 skidsugna & specialinbjudna gäster åkte tillsammans upp till Sälen och Hotel Bügelhof en hel weekend.

Read More

Galapremiär Bamse & Tjuvstaden

Petré arrangerade galapremiären av Bamse & Tjuvstaden och hundratals förväntansfulla barn och vuxna köade för att få se vår allas underbara och starka björn Bamse.

Read More

Eton Brand Store

Petré Event fick uppdraget att planera och genomföra butiksinvigningen av Eton Brand Store Stockholm. I den nyrenoverade lokalen på Sturegatan 8 öppnade det svenska märket Eton upp sin första Brand Store i Sverige.

Read More

Bröllop

Petré hade den stora äran att projektleda ett exklusivt bröllop för en välkänd artist sommaren 2014. Vi byggde bland annat upp ett stort tält utsmyckat med vacker bröllpsdekor och golv i brudparets trädgård, samt en stor scen för livemusik och dans under bar himmel.

Read More

Galapremiär av Jönssonligan – Den perfekta stöten

Petré arrangerade tillsammans med Nordisk Film & Tre Vänner Produktion AB galapremiären för Jönssonligan – den perfekta stöten. Kön ringlades lång på Kungsgatan när den röda mattan rullades ut för att ta emot gästerna och filmcrew på den omtalade galapremiären av Jönssonligan – i en helt ny tappning.

Read More

Galapremiär för filmen Jack Reacher

Petré Event & PR AB arrangerade den storslagna premiären för filmen Jack Reacher 2012. Huvudrollsinnehavarna Tom Cruise och Rosamund Pike var på plats i ett snöigt Stockholm och hälsade på alla de förväntansfulla fans som samlats utanför biografen Sergel på Hötorget i Stockholm.

Read More