Allt för hälsan är en av Nordens ledande livstilsmässor inom hälsa som äger rum på Stockholmsmässan. Inför mässan i november 2017 bestämde sig Kurera, Life och Hälsokraft att tillsammans med Petré Event skapa en stjärnsprakande gala för att inviga mässan och skapa ytterligare uppmärksamhet.

Gästerna bjöds in till Münchenbryggeriet där de först blev på mingel och fördrink innan stora salongen öppnade upp och runda bord var vackert uppdukade. Agneta Sjödin var kvällens konferencier och med hjälp av prisutdelare så som Tony Irving, Magdalena Graaf, Martin Lidberg, Karl Dyall och Linda Lampenius utsågs vinnare i fyra olika kategorier; Årets hälsoföretag, Årets hälsobloggare, Årets inspiratör och Årets influcencer. Det hölls även ett inspirerande föredrag av PTn och fysiopraktorn Sebastian Pisano. En trerättersmiddag serverades under kvällen och Wallmans-artister varvade prisutdelningarna med fartfyllda nummer. Scenprogrammet var minst sagt energiskt vilket passade våra hälsomedvetna gäster väl.

Efter galan blev det dans och mer mingel. Innan hemfärd fick alla gäster en välfylld påse med sig hem fylld med exklusiva hälsoprodukter.

Petré vill tacka Kurera, Life och Hälsokraft för ett roligt samarbete som resulterade i en succégala!