Petré Event har de senaste åren medverkat under Almedalsveckan i Visby där vi arbetat med flera spännande projekt. Som initiativtagare av Invigningsfesten, startskottet för hela Almedalsveckan, märktes det klart och tydligt i år att den numera blivit en efterlängtad tradition.

Invigningsfesten äger rum på söndagen, första dagen av Almedalsveckan. Tillsammans med Wisby Strand och Miltton Labs uppmärksammar vi att politikerveckan startar och bjuder in en salig blandning av gäster för att mingla tillsammans på vackra Wisby Strand. Närmre 600 personer från politiken, näringslivet, underhållningsbranschen med mera deltog i festligheterna. Gotlands landshövding, Cecilia Schelin Seidegård, höll även i år i invigningstalet och skålade in Almedalsveckan 2017.

Veckan i Visby fortsatte med att Petré tillsammans med SSF Stöldskyddsföreningen och SäkerhetsBranschen arrangerade en heldag av seminarier på temat säkerhet. I Säkerhetspaviljongen satte vi upp tält och scen med plats för ett gäng namnkunniga paneldeltagare, däribland Anders Ygeman, Beatrice Ask och Roger Hadad. Moderatorer var kriminalexperten Hasse Aro och Lena Bartholdson från Folk och Försvar. Dagen avrundades med ett VIP mingel i solskenet där dryck och tilltugg serverades. SSF Stöldskyddsföreningen och SäkerhetsBranschen har dessutom sitt alldeles egna ”Musik Battle” där ett branschlag ställs mot ett myndighetslag. Ett mycket uppskattat inslag som lämnar ett lite lättsammare avtryck på en dag av intressanta och allvarliga diskussioner.

Petré var även på plats på Visitas VIP mingel där det bjöds in gäster till Burmeisters lummiga innergård. Här arrangerade vi ett mingel med besöksnäringen som inspiration. Med popcorngubbe, finger food, dryck och mingel är detta angenäma mingel alltid en succé. Visitas VD Eva Östling och ordförande Maud Olofsson välkomnade sina gäster från en scen och vid minglets slut tågade merparten av gästerna gemenast ner till Almedalen för att lyssna på dagens politiska tal.

På det stora hela var det en händelserik vecka med event av varierande karaktär. Tack till våra kära kunder och samarbetspartners för ett gott samarbete i Almedalen!