Top fem events

Galapremiären av DET

27 år efter första filmatiseringen av Stephen Kings roman DET, var det nu återigen för en ny tolkning av skräckdramat, denna gång regisserat av Andy Muschietti och skriven av Chase Palmer. I 2017 års rolluppsättning hittar man svenske Bill Skarsgård som en av huvudrollsinnehavarna, nämligen skräckclownen Pennywise. Petré Event fick i uppdrag att bjuda in gäster och koordinera Sverigepremiären av filmen som ägde rum den 8 september på Biograf Skandia i Stockholm.
Visa allt

Stockholms Internationella Filmfestival Prisutdelning

Stockholms Internationella Filmfestival 2017 skulle som tidigare år avslutas med en prisutdelning där aktörer inom filmbranschen skulle hyllas. Alexandra Pascalidou var konferencier för kvällen och hela eventet ägde rum på Meeting Room på Kungsholmen.
Visa allt

Byråkonferensresa med Star Clipper

Petré Event fick det ärofyllda uppdraget att ansvara för planeringen och genomförandet av advokatbyrån Gernandt & Danielssons konferensresa med drygt 100 deltagare under fyra dagar i oktober 2015. Konferensen genomfördes på ett av världens största segelfartyg, Star Clipper, och seglingen gjordes i den grekiska övärlden.
Visa allt
Rosamund Pike med Tom Cruise på röda mattan

Galapremiär för filmen Jack Reacher

Petré Event & PR AB arrangerade den storslagna premiären för filmen Jack Reacher 2012. Huvudrollsinnehavarna Tom Cruise och Rosamund Pike var på plats i ett snöigt Stockholm och hälsade på alla de förväntansfulla fans som samlats utanför biografen Sergel på Hötorget i Stockholm.
Visa allt
Emerson Fittipaldi Petre Event

Galapremiären av Superswede – En film om Ronnie Peterson

Ronnie Peterson var en av Sveriges stora idrottsprofiler under 1970-talet som tragiskt nog gick bort i en krasch på racingbanan i Milano 1978. Den berömde regissören Henrik Jansson-Schweizer bestämde sig för att göra film om Ronnie och hans otroliga livshistoria. I samband med premiären av hans film kontaktade filmdistributören NonStop Entertainment Petré Event för att samarbeta kring galapremiären av filmen som fått namnet Superswede – En film om Ronnie Peterson.
Visa allt
Rulla till toppen