Petré Event fick det ärofyllda uppdraget att ansvara för planeringen och genomförandet av en advokatbyrås konferensresa med drygt 100 deltagare under fyra dagar i oktober 2015.

Konferensen genomfördes på ett av världens största segelfartyg, Star Clipper, och seglingen gjordes i den grekiska övärlden.
Dagarna var fullspäckade med intressanta föreläsningar både ombord och i land på de grekiska öar som Star Clipper ankrade kring.

Vädergudarna var på vår sida och deltagarna fick de allra bästa förutsättningar för en fantastisk upplevelse ombord på detta härliga och unika fartyg.

Star Clipper rymmer 170 passagerare och har en besättning på 72 personer. Under sommarhalvåret seglar båten i Medelhavet och vintertid i Karibien.

”Det var ett fantastiskt upplägg för en konferens. En stor fördel med att vara på ett fartyg var att hela personalen var tillsammans under resan. Detta plus minutiös planering och trivsamma personer från Petré gjorde resan till en succé”, säger Managing Partner på advokatbyrån.
Kontakta oss gärna för referenser.