I september 2017 arrangerade Petré Event en byråkonferensresa för en företagskund på 100 personer. I tre dagar chartrade vi fartyget Club Med 2 och seglade på Medelhavet.

Planeringen började redan ett år tidigare med flygbokningar, kontakter med fartyget, rekresor och planering av aktiviteter och konferenser. Det hela resulterade i ett arrangemang där konferensdeltagarna flögs ner till Nice för att stiga ombord på båten och inackordera sig i sina hytter. Middag och festligheter väntade dem där. Dagen efter vaknade de upp utanför Calvi på Korsika där dagen inleddes med konferens och föreläsningar. Därefter var dagen fri för besök i Calvi. På kvällen väntade galamiddag och underhållning till sena natten. Morgonen efter hade fartyget tagit dem till Portofino i Italien där konferens, vandring, tipspromenad och fria aktiviteter stod på schemat. Sista kvällen bjöd även den på en festlig middag och temakväll. Sista morgonen stod båten klar för avstigning i Nice igen och hemfärd mot Stockholm.

Detta event var ett genomarbetat och välplanerat arrangemang som resulterade i en fantastisk resa för gemenskap och teambuilding.

Petré vill tacka Club Med 2 för ett gott samarbete!