Våren 2017 var det återigen dags för skaparna bakom Alien att presentera en ny film. Petré Event blev anlitade för att projektleda inför och under den exklusiva förhandsvisningen av den nya filmen Alien Covenant i Sverige. Den 15 maj 2017 bjöd vi in till gala på Rigoletto.

Den omåttligt populära filmen lockade tappra gäster som inte lät sig skrämmas av utomjordningar och monster. Rigoletto omvandlades till en rymdfarkost med svart matta med silvermönster, Alien-fotovägg med fotogeniska facehuggers, gröna LED ljus, illgröna drinkar och andra läskigheter.

Förutom drinkarna bjöds gästerna på Red Bull, Jelly Beans i härliga neonfärger, snittar och svarta popcorn. De minglande gästerna blev sedan avbrutna av ett skräckinjagande ”final call” till inringning i typisk Alien-regi när det var dags att ta sig in i salongen.

Stort tack till våra sponsorer Pisang Ambon, Jelly Beans och Red Bull som bidrog till häftig stämning och tack till Twentieth Century Fox för att vi fick samarbeta med er inför och under denna visning! Vi ser fram emot fler uppföljare!