De norska pop-tvillingarna Marcus & Martinus som blott 14 år gamla har släppt en mängd hits, två album, en bok och turnerat internationellt, kan nu även lägga till en film på sina CVn.
Dokumentären om Marcus & Martinus – Tillsammans mot drömmen, förhandsvisades på Biograf Rigoletto i Stockholm den 15 januari 2017. Petré Event togs in av Scanbox Entertainment som eventplanerare till förhandsvisningen som blev en gala att minnas.

Glada fans med en yngre genomsnittsålder blev inbjudna till att se filmen. Det bjöds på mängder av godsaker som popcorn, läsk, smakis, loka, majskakor, ostbågar, clementiner och plopp. Ett gäng fans samlades även utanför Rigoletto i hopp om att få se sina idoler trots att det aldrig var uttalat att killarna skulle komma till visningen. Röda mattan live streamades och inne i salongen projicerades allt som försiggick på röda mattan.

En bit in på galaminglet presenterade Frida Söderlund, som agerade konferencier under galan, den fantastiska nyheten att killarna skulle göra entré inne i salongen för en intervju framför publiken. Lyckan inne i salongen förvandlades till eufori när killarna kom upp på scenen. Som tur var hade vi förberett oss med ett gediget team av säkerhetsvakter så allt gick lugnt och sansat till. Men ljudnivån var på topp!

Vi tackar Scanbox Entertainment för att vi fick vara med och skapa denna oförglömliga gala! Ett stort tack också till alla sponsorer, Loka, Friggs, Cloetta, OLW, Allfrukt och Smakis. Sist men inte minst tackar vi även Clavius för ett toppenjobb!

 ”Stort tack till Petré Event som med stor professionalism och engagemang bidrog till att göra galapremiären av Marcus & Martinus – Tillsammans mot drömmen till en enorm succé.”
Kristina Pesznecker, Scanbox Entertainment