Den 6 juni var det återigen dags för Nationaldagsgaloppen på Gärdet och Petré har de senaste åren haft flera ansvarområden runt detta härliga mega-event.

Djurgårdsförvaltningen uppskattar att drygt 50 000 besökare tog sig till Gärdet för att fira Sveriges nationaldag den 6 juni 2017 vilket innebär ett nytt publikrekord. Dagen bjöd på fantastiskt väder och 8 spännande galopptävlingar gick av stapeln på Gärdesbanan. Spelkassorna stod öppna för de som våga sig på att betta på ett ekipage. Besökare kunde njuta av mat och dryck i grönområdet, medhavd eller från någon av alla de food trucks som stod redo med mat från världens alla hörn. David Lindgren framförde både nationalsången och bjöd på sång- och dansnummer tillsammans med sina scenartister. Per Skoglund var även detta år med och agerade konferencier och bidrog med både sina kunskaper om hästsport och sin förmåga att leda och underhålla en publik.

Som tidigare år stod Petré Event ansvariga för den populära Hattparaden som har blivit en uppskattad symbol för Nationaldagsgaloppen. I kategorierna Barn, Herr, Dam och Match your Dog visade deltagarna upp sig på hattscenen och gjorde upp om fina priser. Hattparaden visade på enorm kreativitet från deltagarna och det var inte helt lätt för våra jurymedlemmar Ann Wilson, Anders Bagge och Daniel Paris att avgöra vilka som skulle ta hem priserna. Men de lyckades trots allt enas och publiken fick följa den spännande finalen i Hattparaden uppe på stora scenen.

Löpande under hela våren 2017 har Petré också ansvarat för kommunikationen via Nationaldagsgaloppens hemsida, Facebook och Instagram och under själva nationaldagen såg vi till att hålla sociala medier levande med uppdateringar från eventet.

Vi vill tacka Svensk Galopp för detta fantastiska samarbete och stort grattis till ännu ett lyckat event!

Foto: Roccamshots