På Nationaldagen 2013 anordnade Svensk Galopp för första gången på 95 år galopptävlingar på Gärdet i Stockholm. Ambitionen är ett årligt återkommande evenemang och ett försök att göra en tradition av Nationaldagsfirandet på Gärdet.

Närmare 50 000 personer besökte Gärdet på Nationaldagen och gjorde det till en fantasiskt folkfest. 2014 var det inte sämre och minst lika mycket folk hittade tillbaka för att fira Nationaldagen på detta nya och roliga sätt. Vi är väldigt glada att det blivit en sådan succé och att vi fått äran att medverka i detta projekt.

Förutom galopptävlingar bjuds det även på mycket annat såsom hattparad, ponnyridning och diverse olika barnaktiviteter, utställare, serveringar och mycket annat.
En riktig familjefest!

”Tack vare Petrés gedigna engagemang kom många intressanta profiler till VIP-tältet, vilket förgyllde tillvaron för andra besökare samtidigt som det bidrog till att projektet fick ett stort genomslag i veckopressen.
Inför Nationaldagsgaloppen 2014 valde vi dessutom att lägga ansvaret för kommunikationen på sociala medier hos Petré Event.
Både samarbetet med Petré och utfallet blev mycket positivt. Det senare visade sig inte minst i de mätningar vi gjorde i samband med eventet”.
Peter Gudmundson, Projektledare Nationaldagsgaloppen