2017 är året då Tom Tits Experiment i Södertälje fyller 30 år. Detta skulle uppmärksammas den 13 maj då upplevelsehuset också säsongsinviger experimentparken. Petré Event och Tom Tits har sedan två år tillbaka arrangerat parkinvigningen som har blivit ett mycket uppskattat familjeevent.

Inför 30 årsfirandet och parkinvigningen projektledde Petré Event inbjudningar, dekor och innehåll kring dagen. När dagen väl var inne var det strålande sol i Södertälje. Gästerna möttes av den numera bekanta neonrosa mattan och stora matchande heliumballonger i entrén. Då många av de inbjudna gästerna var bosatta i Stockholm fanns det bussar redo vid Cityterminalen för den som önskade skjuts till Tom Tits. Barn och vuxna lekte i det stora experimenthuset och utforskade parken tillsammans. Det var också premiär för Tom Tits Experiments Steampunk teater som ska visas under året. Alla besökare fick kuponger till kaffe, glass och ekologiska Smakis som serverades från Tom Tits ekologi-kafé.

Det var en härligt lustfylld dag som uppmärksammades lokalt i både lokaltidningar och i SVT. Tack till Tom Tits Experiment för ett fantastiskt roligt uppdrag!